The office is structured in such a way taht allows to maximize the entry and diffusion of light into space and the creation of a comfortable and welcoming space for team and clients.

Pine wood, translucent polycarbonate and metal structure are assembled to produce the furniture, kitchen, partitions and lighting.

The various workspaces can change with the rotation and the opening of the partitions that draw the space.
There is an individual office, two compartments for video calls, a common workspace and a kitchen with dining room that quickly transforms to allow the assembly of an auditorium for events.

With the designers workspace facing the street and the glass meeting room, the space allows guests visiting the office to contact the work team directly from the moment they approach the NQDA door.